Політична реклама

Що не варто їсти на сніданок

1187 0
Фахівці визначили список продуктів, які не варто вживати на голодний шлунок, щоб не нашкодити здоров‘ю.

Сніданок вважається найкориснішим прийомом їжі, недарма народна мудрість наказує з’їдати його самому. Правильний сніданок може зробити наступний день бадьорим і сприятиме профілактиці багатьох хвороб. Однак дієтологи не радять включати деякі продукти в ранкове меню.
 

Банан. Цей фрукт містить велику кількість магнію, і на голодний шлунок може порушити баланс калію та магнію в організмі, що може призвести до виникнення серцево-судинних захворювань.

Апельсин. Сприяє підвищеному газоутворенню в кишечнику, підвищує кислотність шлунка, збільшуючи ризик гастриту. Дієтологи взагалі не радять вживати натщесерце сирі овочі та фрукти, адже це подразнює слизову оболонку шлунка.

Холодні напої. З них не варто починати сніданок, адже вони викликають порушення ферментативних процесів в кишечнику, що є причиною деяких захворювань.
Також в «опальний» список потрапили солодка картопля, часник, цукор, копченості та консервовані продукти.

Джерело: vkurse.ua

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!