Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

1821 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: Львівська обласна бібліотека для дітей

Фото: Львівська обласна бібліотека для дітей

У Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше. Тvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.

Наплічники та спорядження

Найнеобхідніші речі та спорядження для військових ЗСУ збирає ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр», волонтер Артур Кирєєв

Допомогти фінансово можна через банківську картку:

Приват Банк: 5168745108414126 (Кирєєв А.Ю.)

Радіоприймачі для ЗСУ

На радіоприймачі для ЗСУ збирає Дар'я Бедернічек. Зокрема, потрібно зібрати кошти на придбання п’яти радіоприймачів з антенами для наших воїнів, які допоможуть приймати та надсилати сигнал, а також перехоплювати їх. Ціна одного близько 320 доларів, антена до нього – близько 50 євро.

Будь-яка сума - важлива! Я понад усе хочу перемоги України і щоб мій Воїн вдягнув халат і далі досліджував ґрунти і пінгвінячий послід. І щоби восени - на гриби. Ну бо скільки вже можна?

Допомогти фінансово можна через Банку у Монобанк.

Здавай вторсировину – донать на ЗСУ

Соціальний мистецький проєкт, спрямований на зменшення кількості стихійних сміттєзвалищ в Україні TRASH без меж та Терра Рециклінг Львів запустили спільну ініціативу «Сортуй вторсировину – донать на ЗСУ».

Все, що потрібно зробити, це: відсортувати види вторсировини та привезти їх у сітку Терра Рециклінг за адресою м. Львів, вул. Гречана 29 (бічна Городоцької).

До 24 серпня працівники компанії Терра Рециклінг важитимуть цю вторсировину, а отримані кошти спрямують на купівлю автомобіля для ЗСУ.

Дрон та автівки

Український шоумен, гуморист, телеведучий та  волонтер Тарас Стадницький активно проводить збірки для військовослужбовців ЗСУ, які захищають території України від загарбників. Уже придбали кілька автівок, ще кілька машин у пошуку. Також зараз активно збирають на дрон.

Для тих, хто бажає долучитися, кошти можна скинути сюди:

Monobank: 5375 4114 1043 0305 (Віктор М.)

Маскувальні сітки

Волонтери просять небайдужих людей, які мають хоч трішки вільного часу приходити допомагати плести маскувальні сітки у Львівську обласну бібліотеку для дітей.

«В усіх волонтерських центрах, в усіх бібліотеках, всюди, де плетуть маскувальні сітки для фронту, потрібні руки. Потрібна хоча б година часу від того, хто не воює, хто в тилу. Що треба? Прийти і сказати: я з вами», – йдеться у повідомленні.

Приходити і плести сітки варто за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 1.

Підготувала Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!