Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

1296 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше. Тvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.

Благодійний концерт для допомоги ЗСУ

Сьогодні, 20 серпня, у Львові, у приміщенні Lviv Dovzhenko Centre, що на  вул. Червоної Калини, 81 відбудеться благодійний концерт, де збиратимуть кошти для придбання дронів для українських захисників. Під час події виступатимуть ТанцТеатр «Життя» та покажуть витвір РемінесценціїUA. Про це повідомляє директор благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко, в якого сьогодні день народження.

«Усіх, хто зможе прийти сьогодні до приміщення Lviv Dovzhenko Centre обніму особисто втішений вашій присутності. Хто далеко і не зможе бути присутнім, обніму думками та мріями. Дякую, що ви у мене є і будете. До Перемоги разом і тільки так», – каже Юрій Федечко.

Ті, хто бажає допомогти, надсилайте привітання-благодійні внески на картки:

Приват 4627 0551 0054 17 87

Моно 5375 4141 2407 4252

Візки для поранених військових

На візки для поранених військовослужбовців, які зараз перебувають на лікуванні у Львівському військовому госпіталі продовжує волонтерка Наталія Арестова.

«За останні пів року курс реабілітації у відділенні відновного лікування Львівського військового госпіталю пройшло мабуть стільки пацієнтів, скільки за весь час війни. Одна із найскладніших проблем, яку важко вирішити – це підібрати кожному пацієнту, що має травму спинного мозку, необхідний за розмірами та функціональними можливостями візок», – каже Наталія Арестова.

За її словами, цього тижня вдалося розшукати ще два візки. За один оплатили, за другий – ні. Його вартість 15 тис. грн.

Якщо бажаєте допомогти в оплаті цього візка чи наступних візків, кошти можна скидати на картку:

4149 6293 5643 3300.

Авто для ЗСУ

Військовослужбовцям, які воюють зараз на передовій, потрібне нове авто, пише Наталія Карташова.

«Хлопці отримали наші пакунки. Пташка, яку ми усі разом придбали, вже на місці. Найближчим часом почне працювати. Також прошу – задонатьте, будь ласка, хлопцям на машину. Вона їм дуууууже потрібна. Вартість – 5 000 $», – зазначає Наталія Карташова.

Допомогти фінансово можна так:

5375 4114 1478 0648

МоноБанк.

Маскувальні сітки

Допомогти плести маскувальні сітки для двох підрозділів 80 ОДШБр закликає ГО Справа Громад Львів. Сітки плетуть щодня з 10:00 до 21:00, в студентській бібліотеці Національного університету «Львівська політехніка», що на вул. Митрополита Андрея, 3.

Допомогти фінансово (закупівля основи та матеріал для плетіння) можна так:

Найменування отримувача: ВП Львівська Асоціація територіальних громад ГО «Солідарна Справа Громад»

Код отримувача: 43534189

Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA843052990000026004031012754

Назва банку: АТ КБ «Приватбанк»

Призначення платежу: благодійний добровільний внесок від ПІБ, ІПН

Картка Приватбанку, прив'язана до рахунку:

5169 3305 2153 6992

Для переказів з-за кордону:

PayPal: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!