Що робити, якщо зникне мобільний зв'язок

6085 0
Короткі рекомендації про те, як діяти у випадку відсутності мобільного звʼязку.
Фото умовне

Фото умовне

У разі зникнення мобільного зв'язку українцям рекомендують:

1. Відключити автовибір мережі: на Android: Налаштування  Мобільна мережа (чи Підключення)  Оператор; на iOS: Параметри  Стільникові дані  Вибір мережі;

2. Знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи lifecell;

3. Якщо зареєструватися не вдалося, спробувати ще раз або вибрати іншу мережу;

4. Перевірити можливість вихідного дзвінка, SMS. Тарифікація зберігається відповідно до тарифного плану вашого оператора. Важливо: раз на день намагайтеся повернутися до мережі свого оператора. Вручну або увімкнувши автовибір мережі.

Читайте також: У Львові та області лунають вибухи. Оновлено

Нагадаємо, що вранці 10 жовтня в Україні почался масова повітряна тривога. На Львівщині та у Львові зафіксували вибухи на об’єктах критичної інфраструктури. Вибухи пролунали також у Києві, Дніпрі, Івано-Франківську, Харкові, на Житомирщині, в Одесі, Хмельницькому. 

Софія Шавранська
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!