Що планують зробити за 237 млн грн в школі біля Львова

1820 0
У відреконструйованій школі в Брюховичах зможуть навчатися понад 1000 дітей.
ФОТО: ГАЛ-ІНФО

ФОТО: ГАЛ-ІНФО

Школу №41 в Брюховичах планують реконструювати. Це відбудеться, зокрема, за рахунок отриманих коштів від Європейського інвестиційного банку. Загальна вартість проєкту становить 237 млн 473 тис. гривень. Там мають відновити старий корпус та облаштувати територію. Про це повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк. 

У школу також закуплять обладнання і створять спортивну інфраструктуру. Там зможуть навчатися понад 1000 дітей.

«Брюховичі давно потребують великої школи, в якій зможуть навчатися наші діти. Тішимось, що це стане реальністю», – зазначив Андрій Закалюк.

Читайтет також: На Львівщині проведуть реконструкцію шкіл та дитячих садочків

Нагадаємо, управління освіти департаменту розвитку Львівської міськради опублікувало тендер на реконструкцію з розширенням існуючої школи №41 у Брюховичах. Вартість проєкту становить 237 млн 473 тис. гривень. Джерелом фінансування буде місцевий бюджет та державний бюджет України (188 млн 151 тис. гривень). Як у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк, 191 млн гривень на реставрацію цією школи виділив Європейський інвестиційний банк, хоч в тендері і зазначено, що фінансуватимуть проєкт з місцевого та обласного бюджетів. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!