Щоб освідчитись, повернувся з-під Маріуполя. У львівській Ратуші одружилися військовий та волонтерка

20462 0
З перших боїв Богдан вирішив, що як тільки буде нагода, вирветься, щоб одружитися з коханою.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

2 квітня у львівські Ратуші одружилися військовий, засновник волонтерського руху «Допоможи фронту» Богдан Масляк та волонтерка і співорганізаторка руху Галина Мороз. Щоб зробити пропозицію коханій, чоловік повернувся з-під Маріуполя всього на кілька днів. Організувати несподіване освідчення та одруження Богдану допомогли побратими та спільні друзі. Про це повідомили у мерії.

Читайте також: У Гарнізонному храмі у Львові відбулося особливе вінчання

Про приїзд коханого до Львова Галина не знала. Її просо запросили в Ратушу, щоб обговорити волонтерські питання. На зустрічі була присутня також працівниця РАЦСу, яка після омріяного «так» нареченої зареєструвала шлюб пари. До речі, одружувалися молодята в кабінеті Андрія Садового.

Читайте також: В Україні дозволили під час війни одружуватися з військовими без їхньої присутності

Зі слів наречених, історія їх кохання розпочалася на Майдані 8 років тому. Відтоді Богдан тричі робив пропозицію Галині, та вона завжди відповідала, що не погодиться, поки він не зробить це правильно. Війна внесла свої корективи, й в одному з перших боїв чоловік зрозумів, що такої нагоди може більше і не бути.

«І вже тоді, понад місяць тому, я прийняв рішення, що як тільки буде нагода, я вирвусь, щоб це зробити. Ще тоді я не знав, як це має виглядати, як зробити це незвично. Думаю, все вдалося», – сказав Богдан Масляк.

Далі Богдан повернеться на фронт, щоб боронити рідну країну, а Галина продовжить волонтерити у Львові.

Фото Романа Балука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!