S-Bahn та звільнення заступників голови ЛОР. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1341 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулих два тижні їх було п’ять.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

У червні ми писали, що львівські супермаркети на день повністю відмовляться від поліетиленових пакетів. Насправді йшлось лише про часткове обмеження використання.

Під час сесії ЛОР депутати визнали роботу заступників голови Львівської облради незадовільною, а Tvoemisto.tv помилково написало, що Володимира Гірняка та Андрія Білоуса звільнили. Втім ми швидко виправили помилку.

У тексті про міську електричку для Львова спершу нна головному фото був не S-Bahn – наземна електричка, а U-Bahn – підземне метро. Після зауважень наших читачів ми замінили зображення на правильне.

У своїх новинах про марафон Run the World. Львівська десятка Tvoemisto.tv кілька разів писало, що він відбудеться у суботу, хоча насправді він відбувався у неділю.

У новині про скасування віз до Колумбії ми помилково вказали, що це перша країна Латинської Америки, з якою запровадили безвіз. Однак це неправдива інформацію, і ми її виправили.

Читайте також: Скільки коштує поплавати та коли впровадять е-квиток. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!