Школу на вулиці Героїв Крут у Львові планують збудувати за два роки

2493 0
Всі роботи виконують за кошти забудовника.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові триває будівництво додаткового корпусу для ліцею №80, що на вул. Героїв Крут. Земляні роботи на цьому об'єкті розпочали ще наприкінці минулого року. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

«Тепер будівельники вже б’ють палі – спеціальним буром роблять в землі отвори і потім палі заливають бетоном. Так виконали майже чотири десятки паль. Кажуть, через скелю на глибині процес трішки затягнувся, адже останній метр - твердий камінь. Утім зведення школи – за графіком», – йдеться у повідомленні.

За його словами, всі роботи виконують за кошти забудовника «Резидент Девелопмент». Реалізувати будівництво корпусу ліцею планують за два роки.

Читайте також: У Львові погодили проектування першого підземного паркінгу на площі Петрушевича

Нагадаємо, що у новому корпусі буде початкова школа на 500 дітей. Зараз, за словами чиновників, вона перебуває в приміщенні дитячого садочка на вул. Мишуги. Якщо школярів переведуть у нові приміщення, то у садку зможуть відкрити нові групи, приблизно на 160 дітей.

За даними аналітичної системи YouControl, Будівельна компанія ТзОВ «Резидент Девелопмент» існує з 2013 року. Власником компанії є львів'янин В'ячеслав Чепіль. Йому також належить благодійна організація «Благодійний фонд «Країна дитячих мрій».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!