Школи Львова обладнають камерами відеоспостереження

4098 0
Обладнання планують встановити через пограбування у школах Львова.
Фото: uaua.info

Фото: uaua.info

Вчора, 11-го листопада, у Львівській школі «Дивосвіт», що на вул. Трильовського, 24, вкрали проектор та ноутбук. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В управлінні освіти ЛМР повідомляють, що пограбування у школі «Дивосвіт» сталося вже втретє за останній період. Для посилення безпеки, у шкільних навчальних закладах Львова облаштують камери відеоспостереження та сигнальні кнопки.

Читайте також: Як порушують права дітей у школах. Результати дослідження

До кінця року таку систему обіцяють встановити у 15 навчальних закладах.

«Ми вже закупили камери відеоспостереження у 10 навчальних закладів. Також місто проплачує послугу за охоронну сигналізацію та охоронну кнопку. Зображення виведено на пульт оператора. Роботи зараз завершуються у двох ДНЗ, розпочато у трьох школах і одному садочку. На кінець року плануємо такими системами охопити 15 навчальних закладів», - додала Зоряна Довганик.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!