Школи та садки поблизу Львова, де учора впала ворожа ракета, переходять на навчання онлайн

2145 0
Приміщень, які були б бомбосховищами, у Солонці немає.
фото: wallpaperscraft.com

фото: wallpaperscraft.com

Школи та садки, які є у Солонківській територіальній громаді, що неподалік Львова, переходять на дистанційну роботу до невизначеного терміну. Таке рішення прийняли після серії вибухів у Львові та області, внаслідок яких пошкоджені чотири будинки у Солонці. 

Джерело: сільський голова Солонківської ТГ Богдан Дубневич

«Хотів би звернутися до тих скептиків, які кажуть, що діти повинні ходити у садки та школи. Хотів би тоді запросити їх сюди, нехай би подивилися і оприділили – треба чи ні. Вже сьогодні видав розпорядження, що всі школи у нас переходять на онлайн-навчання до невизначеного часу», – каже Богдан Дубневич.

Читайте також: Ракетні удари по Львову. Уся інформація в один клік

За його словами, щойно російські окупанти призупинить свої ворожі дії, садочки та школи в ОТГ відкриють. А оскільки надійних приміщень, які б могли захистити від потужних ракет у Солонківській ТГ немає, вони не працюватимуть.

«Таких приміщень, які були б бомбосховищами, на жаль, у нас немає. Як і немає у більшості шкіл», – додав сільський голова.

Як повідомили Тvoemisto.tv у пресслужбі міста, сьогодні у Львові всі групи у садках та класи у школах працюють в режимі чергування. Інших розпоряджень наразі немає. Як працюватимуть вони від завтра, ще не відомо.

Школи Львівської області, не зважаючи на вчорашні атаки московитів, працюють у звичному режимі.

«У п'яти районах з семи освітні заклади працюють як звикло. У Львівському районі частина шкіл перейшла на 1-2 дні на віддалене навчання до відновлення електропостачання та опалення», – зазначив директор Департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска.

Нагадаємо, що унаслідок масованого ракетного удару по Україні вчора, 15 листопада, пошкоджені чотири будинки у Солонці біля Львова.

Ольга Шведа

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!