Школярів кличуть до Львова на осінні канікули. Пропонують екскурсії, майстер-класи та вистави

2791 0
У переліку є й кількаденні тури для груп Львівщиною.
Photo by Timothy Eberly on Unsplash

Photo by Timothy Eberly on Unsplash

Управління туризму Львівської міської ради підготувало спеціальний перелік пропозицій для школярів у Львові. У ньому інтерактивні екскурсії, квести, дитячі вистави, майстер-класи, інформує пресслужба ЛМР.

«У місті проводять багато заходів як для малюків так і для підлітків. Прогулянки дивовижними місцинами, пізнавальні майстер-класи, театралізовані екскурсії та фестивалі для всієї сім’ї», – повідомляють у мерії.

Для школярів організовують квест-інтерактивну екскурсію «Підкорювачі Княжого Граду» та квест «Про що мовчать леви», пропонують кількаденні тури для дитячих груп у Львові.

Також пропонують автобусні тури у «Ведмежий притулок Домажир», «Зоопарк «Лімпопо», в гори «Тустань+Кам’янка», у «Замки Львівщини», і ще організовують екскурсії на електросамокатах.

Крім того, організовують екскурсії «Підземелля Львова», а також виїзні екскурсії з майстер-класами та дегустаціями. Можна обрати квести для дітей по Львову: «Золото піратів», «Магічний квест» чи квест-екскурсію «Знайдіть свого Лева», та онлайн-квест «Таємниці Середньовічного Львова».

Для школярів також підготували екскурсії дахами «Львів ближче НЕБА», а «Перший театр» – вистави «Дюймовочка», «Аліса», «Русалонька».

Також можна обрати мандрівки Львівщиною та її околицями. 

Пропозиції зібрані у буклеті «Львів для дітей», ознайомитись можна за посиланням.

Через карантин у розкладі деяких заходів можуть бути зміни, тому актуальність подій треба уточнювати. 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!