Шмигаль про воду в Крим. Феміністки у Львові. Коронавірус у Чернівцях. «Твоє місто. Тиждень»

10710 0
Коронавірус в Україні, новий прем‘єр-міністр Денис Шмигаль і його плани подати дніпровську воду у Крим, феміністичний марш у Львові та жінки у костюмах з серіалу «Розповідь служниці» — найголовніше за тиждень у випуску «Твоє місто. Тиждень».

Львів’янин Денис Шмигаль, який став  прем’єром та коронавірус в Україні. Це дві головні події цього тижня і сталися вони з різницею в один день, але були однаково вибуховими.

Денис Шмигаль – перший прем’єр зі Львова. Він працював у Львівській ОДА, на підприємствах олігарха Ахметова, керував Івано-Франківщиною. Однак виникає запитання, чи репрезентує він настрої цього регіону.

Шок наступив після того, як Шмигаль почав виголошувати зовсім не львівські тези. Зокрема, про те, що у Крим треба таки подати дніпровську воду. Однак, потім виправився, що поки там Росія, то води не буде. Пізніше ще раз уточнив, що воду таки треба подати, але виключно простим українцям. Цікаво, як він це планує зробити…

Коронавірус  у Чернівцях. Рано чи пізно це мало статися і в Україні,  особливо зважаючи на відкритість кордонів та швидкість поширення коронавірусу у світі. І тут не зарадиш протестами, які то тут то там виникають в Україні. Потрібна кваліфікована та професійна робота українських медиків та усіх служб, які мають запобігти  поширенню цієї страшної хвороби.

Через коронавірус Мінздоров’я рекомендує не проводити масові заходи. Однак це не зупинить героїчних організаторів феміністичного маршу, які планують в костюмах з серіалу «Розповідь служниці, пройтися Львовом на восьме березня.

А ще у нас на смітник викинули 100 вітражів, а натомість поставили пластикові вікна. Постаралися чиновники – саме у цій будівлі розташовані управління праці та соцзахисту пенсійного фонду Львівської ОДА.

На завершення. Яким би не здавався світ непевним, цінуйте життя і знаходьте сили в родині, друзях.

І, звичайно, читайте сайт Твоє місто. 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!