Політична реклама

Шоколад корисніше вживати чоловікам, а не жінкам.

1529 0
Чорний шоколад, який знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, більше корисний чоловікам, а не жінкам.

Вчені з Шотландії та Англії провели дослідження серед чоловіків і жінок. У ході експерименту всі вони повинні були в рівній кількості вживати білий, молочний та чорний шоколад. Через 2 і 6 годин після кожного прийому продукту вони здавали аналіз крові, - пише видання "ВКурсе".

Виявилося, що в крові чоловіків, що вживали темний шоколад, значно знизилася активація та агрегація тромбоцитів. А от у жінок цей ефект був практично непомітний. У компоненті темного шоколаду містяться флавоноли, які впливають на артеріальний тиск і еластичність судин.

Вчені вирахували, що корисна доза шоколаду не повинна перевищувати 70 грам. На жаль тепер нам, жінкам, варто двічі подумати перед тим, як з'їсти шоколад. Адже, як показав експеримент, крім зайвих сантиметрів на талії, нічого корисного він нам принести не може.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!