Шойгу дав росіянам вказівку нарощувати дії на всіх напрямках

1400 0
Він заявив, що це необхідно для «виключення нанесення Києвом масованих ударів по цивільній інфраструктурі Донбасу та інших регіонів».
Міністр оборони російської федерації Сергій Шойгу

Міністр оборони російської федерації Сергій Шойгу

Російський міністр оборони сергій шойгу наказав окупантам «наростити» дії армії на всіх напрямках боротьби з Україною. Про це повідомили в Міноборони рф. 

«Глава російського військового відомства дав необхідні вказівки щодо подальшого нарощування дій угруповань на всіх операційних напрямках», – йдеться у повідомленні. 

В Міноборони рф зазначили, що «метою нарощування дій ЗС рф є виключення нанесення Києвом масованих ударів по цивільній інфраструктурі, мешканцям Донбасу та інших регіонів».

Нагадаємо, що 3 липня Міноборони рф повідомило, що захопило Луганську область.Також окуповані росіянами більша частина Донецької та Херсонської областей та частково Харківська та Запорізька області.

Водночас Збройним силам України вдалося вигнати окупантів із Київської, Чернігівської та Сумської областей.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!