Сім’ї Героїв АТО на Львівщині отримають матеріальну допомогу

1915 0
В обласному бюджеті передбачено 16 млн грн для реалізації Програм соціальних виплат у Львівській області дітям військовослужбовців, які загинули під час участі в АТО, та підтримки демобілізованих воїнів, які повертаються з АТО. Про це повідомив директор департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків.
фото: vidido.ua, ipress.ua, www.unian.ua

фото: vidido.ua, ipress.ua, www.unian.ua

«З обласного бюджету на реалізацію зазначених програм виділено 9 мільйонів гривень. Відповідну допомогу отримають 59 дітей загиблих учасників антитерористичної операції та майже 2,5 тисячі демобілізованих воїнів, які повертаються зі зони АТО», – розповів Олег Демків.

Читайте також: Іван Гаврилко: Після АТО я два тижні не хотів виходити з дому

Розмір щомісячної соціальної виплати дітям загиблих учасників антитерористичної операції  становить 2500 гривень, а одноразової адресної грошової допомоги демобілізованим воїнам, які повертаються з АТО, їхнім сім’ям  –  3000 гривень. Інформуватимуть одержувачів про виділення соціальних виплат та адресної допомоги органи соціального захисту населення.

Нагадаємо, Верховна Рада запровадила обов'язкову та безкоштовну психологічну та медико-психологічну реабілітацію військовослужбовців. Парламентарі 236 голосами підтримали відповідний законопроект. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!