Київ

Скандал вичерпано. Столичний лінгвістичний університет залишив студентів на дистанційному навчанні

1652 0
Ректор Київського національного лінгвістичного університету підписав наказ про продовження навчання студентів усіх курсів онлайн.
КОЛАЖ TVOEMISTO.TV

КОЛАЖ TVOEMISTO.TV

Вчена рада Київського національного лінгвістичного університету провела засідання та постановила продовжувати онлайн навчання для студентів усіх курсів. Окрім цього, проведення весняної / літньої заліково-екзаменаційної сесії 2022/2023 н. р. (перший (бакалаврський) і другий (магістерський) рівні вищої освіти для студентів денної і заочної форми здобуття освіти, а також атестації здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр проводитиметься виключно онлайн. Відповідний документ наказу Tvoemisto.tv отримало зі студентського Telegram-каналу універститету.

Окрім цього, ректорат прийняв рішення, що на прохання студентів-першокурсників, які бажатимуть навчатися в аудиторіях, створять спеціальні академічні групи.

Нагадаємо, цьому скандалу із нібито можливим ухваленням рішення про зміну форми навчання, передувало відео у TikTok, яке опублікувала студентка КНЛУ.

Тоді дівчина заявила, спираючись на інсайдерську інформацію, що під час другого семестру їх змушують вийти на очне.

Окрім цього дівчина зазначила, що більшість студентів не поселені в гуртожиток, який й сам не готовий, так як і бомбосховище, замість якого підвал. Ба більше – багато студентів перебувають за кордоном або в інших містах України, тому можливе продовження навчання офлайн обурило більшість. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!