Скільки дітей вперше підуть до шкіл та дитсадків Львова з вересня

896 0
Новий навчальний рік розпочнеться з вересня 2024 року.
фото умовне/ the pexels

фото умовне/ the pexels

Школи Львова у 2024 році закінчило 5500 одинадцятикласників. А з вересня у перший клас піде 7000 першачків. До закладів дошкільної освіти, тобто садків, на наступний рік зараховано 7200 дітей. Про це повідомив начальник управління освіти Андрій Закалюк. 

«Цікаво теж, що в наших закладах позашкілля у 320 гуртках навчається майже 14500 дітей. Запрошуємо дітей продовжувати долучатись, бо наші гуртки дуже класні і пізнавальні», – сказав Андрій Закалюк.

Читайте також: Чи почуваються учні безпечно в школах Львова. Результати дослідження

Додамо, в Україні під час зими планують запровадити заходи щодо навчального процесу в школах та університетах. Зокрема, навчання у школах може починатися з 10 години ранку. Також можливе повернення до змішаних форм навчання та впровадження онлайн-навчання під час пікових складних періодів. 

Нагадаємо, учням перехідних 9-х класів та 4-х класів початкових шкіл необхідно оновити дані профілю транспортної ЛеоКарт, адже термін дії профілю картки встановлено відповідно до завершення навчального року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!