З вересня у Львові планують збільшити кількість громадського транспорту

1580 0
Зараз інтервал руху транспорту здебільшого становить від 5 до 10 хвилин.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

У Львові з вересня очікують збільшення пасажиропотоку, тож це потребуватиме більшої інтенсивності роботи громадського транспорту. Про це в інтерв’ю для Tvoemisto.tv розповів керівник управління транспорту Львова Орест Олеськів.

«Оцінюємо можливість збільшення. Відчуваємо брак водіїв. Підприємства впродовж тижня мають зробити таку оцінку і надати її нам. А ми вже визначимо, яку кількість транспорту можна додати», – каже Орест Олеськів.

Читайте також: Штрафи за невиїзд, економія пального. Що зараз із громадським транспортом Львова та чи має місто план

Він додає, що зараз інтервал руху транспорту є різним. Наприклад, інтервал руху трамваїв №8, №4 становить 5 хвилин і менше, великих автобусів – 7-10 хвилин.

«Маршрутки по-різному курсують, ми намагаємося стимулювати водіїв навіть того транспорту, який має найнижчий пасажиропотік, дотримуватися інтервалу в щонайбільше 25 хвилин», – каже керівник управління транспорту Львова.

Нагадаємо, що про те, коли можна «впіймати» останню маршрутку у Львові, що змінилося у громадських перевезеннях від початку повномасштабного вторгнення та чи вдається місту під час воєнного стану проводити закупівлі нових транспортних засобів Tvoemisto.tv розповів керівник управління транспорту Львова Орест Олеськів.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!