Скільки коштує оренда квартири у Львові. Актуальні ціни

27218 1
Порівняно з минулим роком ціни на оренду квартир зросли приблизно на тисячу гривень.

Оренда однокімнатної квартири у будь-якому районі Львова коштує в середньому 5,5 тисяч гривень. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів ріелтор Олександр Муран.

«5-5,5 тис. грн може коштувати квартира з непоганим ремонтом, старими меблями або мішаними – щось новіше, щось не дуже. Можна, звичайно, знайти і за 4 500, але це буде зовсім «радянська» квартира в поганому стані, без ремонту і меблів, або з залишеними старими. Однокімнатні квартири в самому центрі користуються популярністю – їхня ціна від 250 до 300 доларів», – каже він.  

Порівняно з минулим роком ціни на оренду квартир зросли приблизно на тисячу гривень. Середня вартість місячної оренди двокімнатної квартири коливається від 6 500 до 8 000 грн. Натомість трикімнатна з добрим євроремонтом 2010-2012 року буде коштувати майже 10 000 тисяч гривень на місяць.

«Один із найпопулярніших районів у Львові, де хочуть орендувати квартири, – це Шевченківський. Франківський та Личаківський теж користуються попитом. Прикметно, що студенти на райони не часто звертають увагу – їм важливо знайти квартиру за адекватну ціну та з хорошим ремонтом»,  розповідає маклер.  

Також, за словами Олександра Мурана, якщо йдеться про новобудови, то й однокімнатна квартира може коштувати від 7 тисяч гривень. Тут ціни відрізняються не так через розташування, як через новий ремонт, індивідуальне опалення тощо. Оренда деяких однокімнатних у новобудовах сягає навіть 15 тисяч гривень.

Ольга Коваль



Читайте також:
12 Серпня, 2019 20:04
Ross Чому мені так смішно? Дана стаття дуже класно виступає "мірилом" встановлення ціни для тих, хто планує здавати в оренду житло. Найцікавіше, що стаття написана, базуючись на словах ріелтора. який напряму зацікавлений в здачі за як можна вищою ціною, так як більшість ріелторів/маклерів у Львові за свої послуги беруть 100% вартості квартири, а то і більше. В статті про це ні слова)) весело)
Також нігде не згадується про те, що потрібно оплатити зразу 3 (ТРИ) вартості місячної оренди: перший місяць, останній та комісія маклера/ріелтора.
Найцікавіше, що автор теж забув згадати, що ріелтори буквально окупували ринок, і навіть якщо власник не хоче здавати з їх допомогою, вони будуть йому дзвонити доти, доки він не здасться.
shame on you.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!