Скільки пасажирів скористалися потягом Київ-Львів-Перемишль за перший місяць

5598 0
В «Укрзалізниці» підбили підсумки першого місяця курсування поїзда Інтерсіті+ № 705/706 Київ – Перемишль.

Результат курсування поїзда Інтерсіті+ № 705/706 Київ – Перемишль за перший місяць – понад 12 тис. осіб.  Більшість пасажирів поїзда – понад 8,6 тис. – мандрувала з України до Польщі. У зворотному напрямку подорожували понад 3,7 тис. пасажирів. У святкові дні з 7 по 10 січня поїзд був заповнений на 97 %, –  повідомляють в «Укрзалізниці».

 «Багато хто скептично ставився до даного проекту, але наполеглива робота нового керівництва ПАТ «Укрзалізниця» довела зворотне – залізниця змінюється не на словах, а завдяки конкретним справам, які відчувають наші пасажири», – розповів директор з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігор Романків.

Нагадаємо, що поїзд № 705/706 Київ – Перемишль почав курсувати 23 грудня 2016 року. Розклад руху цього поїзда складений таким чином, щоб стикувати його у Перемишлі з іншими поїздами до Кракова, Вроцлава.

Читайте також: Перший пішов. Як Інтерсіті+ Київ-Львів-Перемишль подолав кордон. Спецрепортаж

Додамо, у міжнародному сполученні вартість проїзду з Києва до Перемишля у вагонах І класу складає орієнтовно 574 грн, ІІ класу – 406 грн, зі Львова до Перемишля у вагонах І класу – 235 грн, ІІ класу – 172 грн. Вартість проїзду в гривнях залежить від курсу євро на день оформлення проїзного документа (зазначена вартість проїзду в гривнях розрахована по курсу 1 євро = 27,5099 грн, станом на 20 грудня 2016 року). При проїзді у внутрішньому сполученні, наприклад, з Києва до Львова, вартість проїзду залежить від коефіцієнтів гнучкого регулювання по днях тижня. Наприклад, найдешевший проїзд буде у вагонах І класу – по вівторках, у вагонах ІІ класу – у четвер та суботу.

Читайте також: Як економити на поїздках у швидкісних потягах. Інфографіка

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!