Скільки ракет росія випустила у жовтні по Україні і які запаси залишилися

592 0
У жовтні росіянам вдалося випустити близько 115 високоточних ракет.
Умовне фото

Умовне фото

У росії у запасі наразі приблизно 870 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня, які можуть вражати об'єкти на відстань понад 350 кілометрів. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, передає РБК-Україна.

Читайте також: ПвК «Захід» отримало перші 30 мобільних груп для збиття «шахедів» на Львівщині 

Запаси рф, за його словами, орієнтовно становлять:

  • 160 «Калібрів»

  • 160 одиниць Х-101, Х-555 та Х-55 з бойовою частиною

  • 290 одиниць «Іскандер-М» та «Іскандер-К»

  • 80 «Кинджалів»

  • 150 ракет Х-22/Х-32.

Як зазначив Скібіцький, минулого року показники були майже такі самі – це свідчить про те, що росії вдалося налагодити виробництво ракет та підтримувати його на достатньому рівні для накопичення запасу.

Загалом, у жовтні росіянам вдалося випустити близько 115 високоточних ракет із дальністю понад 350 кілометрів. Зокрема, 20 «Калібрів», близько 40 ракет Х-101 та 4 «Кинджала».

Чи допоможуть мобільні групи захистити Львівщину від «шахедів», яка тактика росіян станом на сьогодні, коли настане переломний момент війни, читайте за посиланням

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!