Чи покращать ситуацію з харчуванням у школах Львівщини наступного року

885 0
Наразі лише близько 9% шкіл області мають сучасні харчоблоки.
фото умовне

фото умовне

У 87% закладів загальної середньої освіти Львівщини дітей забезпечують харчуванням, зокрема гарячою їжею. Половина закладів середньої освіти годують школярів на базі власних харчоблоків. Лише близько 9% шкіл області мають сучасні харчоблоки. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Роботи ще чимало, але вже зараз можу повідомити, що багато позитивних змін ми запланували на наступний рік. Йдеться зокрема про модернізацію кухонь та їдалень, підвищення кваліфікації кухарів та формування серед учнів області культури здорового харчування», – розповів Максим Козицький.

Читайте також: На Львівщині викрили змову під час закупівлі послуг для харчування школярів 

Нагадаємо, Tvoemisto.tv поспілкувалося з директором департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олегом Паскою і запитало про зміни та нововведення в освітньому процесі на Львівщині.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!