Скласти іспит на водійське посвідчення можна буде англійською

3740 0
Мову можна буде обрати перед початком проходження іспиту.
фото: hsc.gov.ua

фото: hsc.gov.ua

Сервісні центри МВС запровадили можливість складання іспиту з ПДР англійською мовою. Про це йдеться в повідомленні на сайті Головного сервісного центру МВС України.

«Щороку потребу в складанні іспиту англійською відчували чимало громадян, що навчаються або працюють в Україні. Наприклад, в 2017 році їхня кількість становила 3620. Тож ми дуже вдячні підтримці Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні, завдяки якій професійний переклад питань з ПДР став можливим», – сказав начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Читайте також: Чи можна у Львові здати на водійські права без хабара

Реєстрація на іспит для отримання водійського посвідчення іноземцям відбувається після подання документу, що посвідчує особу, копії ідентифікаційного коду, чинної медичної довідки про придатність до керування транспортними засобами та свідоцтво про закінчення навчального закладу з підготовки водіїв транспортних засобів.

Мову складання іспиту можна обрати самостійно перед його початком. Після вибору мови в англійському перекладі також надається інструкція щодо проходження іспиту. Повний перелік питань з ПДР та відповідей до них англійською мовою також можна завантажити на сайті Головного сервісного центру МВС.

Читайте також: Як я здала на водійські права у Львові без хабара

Слідкувати за новинами сервісних центрів МВС можна на офіційній сторінці у Facebook, а консультації отримати за телефоном (044) 290-19-88. Нагадаємо, в четвер, 1 березня, в онлайн-доступі з’явилися маршрути практичних іспитів з ПДР.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!