SkyUp не запускатиме авіарейси зі Львова до Одеси

3349 0
Аби розпочати польоти зі Львова до Одеси необхідно, щоб у Львівському базувався літак.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Український лоукостер SkyUp не відриватиме рейси зі Львова до Одеси. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі SkyUp.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

«Наразі авіакомпанія не має такого маршруту в програмі польотів», – повідомили у прес-службі.

Раніше у інтерв’ю виданню у «У відпустку» гендиректор SkyUp Євгеній Хайнацький говорив, що авіакомпанія вивчала цей рейс, однак аби його запустити, необхідно, щоб літак базувався у Львові.

Додамо, що наприкінці 2017 року в авіакомпанії анонсували низку внутрішніх рейсів, серед яких Львів – Одеса. У червні торік авіакомпанія подала заявки у Державіаслужбу на дозвіл на польоти зі Львова до Одеси. У січні у прес-службі Одеського аеропорту у коментарі Tvoemisto.tv підтвердили, що з червня SkyUp літатиме зі Львова до Одеси і навіть оприлюднили розклад польотів. 

Читайте також: Авіакомпанія «Мотор Січ» скасовує рейс Київ – Львів – Ужгород

ТОВ «Авіакомпанія "Скайап"» зареєстроване в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp! 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!