SkyUp відкриває рейс з Києва до Львова. Вартість квитків

8408 0
Вартість білетів стартуватиме від 500 грн.
biz.liga.net

biz.liga.net

Із 28 жовтня українська авіакомпанія SkyUp запускає прямий авіарейс Київ – Львів. Бронювання квитків уже доступне на сайті авіаперевізника, повідомляє Liga.net.

Рейси виконуватимуть двічі на тиждень – по понеділках та п’ятницях. Вартість квитків стартує від 500 грн (без багажу, з ручною поклажею до 7 кг) в одну сторону.

Читайте також: Авіакомпанія Yanair тимчасово не літатиме зі Львова

Нагадаємо, SkyUp цього року не запускатиме анонсовані раніше рейси зі Львова до Одеси.

Додамо. що днями Баришівський районний суд Київської області призупинив ліцензію української лоукост-компанії SkyUp через позов однієї з пасажирок, що не змогла купити квиток у Шарм-еш-Шейх. Відтак у Міністерстві інфраструктури України повідомили, що авіакомпанія працюватиме за звичним графіком та вже оскаржила рішення Баришівського суду Державіаслужба, своєю чергою, звернулася до суду за роз’ясненнями щодо справи SkyUp.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!