SkyUp запускає нові рейси зі Львова до Кувейту та Саудівської Аравії

1118 0
До Кувейту літатимуть чотири рази на тиждень, а в Ер-Ріяд – двічі.
Фото: SkyUp

Фото: SkyUp

Державна авіаційна служба України дозволила авіакомпанії SkyUp виконувати рейси зі Львова до Кувейта та Ер-Ріяду (Королівство Саудівська Аравія). Відповідне рішення розмістили на сайті Державної авіаційної служби України.

Читайте також: SkyUp відкрив продаж квитків на літній сезон зі Львова

Відтак, зі Львова до Кувейта можна буде літати 4 рази на тиждень, а зі Львова до Ер-Ріяд – 2 рази. Крім того, Державіаслужба дозволила SkyUp збільшити частоту рейсів «Львів – Бахрейн» (з 2 до 5 разів на тиждень).

Авіаційна служба також дозволила SkyUp виконувати рейси з Києва до Душанбе (Таджикистан). Їх виконуватимуть двічі на тиждень. А з Києва до Бахрейну зросла частота рейсів, відтак тепер їх буде 6 замість 2.

Також вже відомо, що в літньому сезоні 2022 року авіакопанія SkyUp збирається виконувати рейси в 30 країн за більш ніж 100 маршрутами з Києва та регіонів.

Читайте також: Україна та ЄС підписали угоду про «відкрите небо». Що це означає

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp відкрила продаж квитків на літній сезон. Рейси стартують в кінці березня. Вже можна купити квитки до Австрії, Іспанії та Греції. Детальніше тут.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!