Політична реклама

Смартфон корисний для очей

1258 0
iPhone та інші смартфони стають важливим інструментом в лікуванні захворювань очей.

Камери високої роздільної здатності, якими оснащені сучасні телефони, можна використовувати для фотографування та відеозйомки очей. Телефон замінює щілинну лампу, що дозволяє робити мікроскопічний аналіз повік, склери, кон'юнктиви, райдужки, кришталика і рогівки, - пише видання "ВКурсе".

Так, можна зробити знімок і відразу відправити його своєму докторові для консультації або іншому фахівцю для отримання «другої думки». Доктор Вен ОНН Чен займається дослідженням можливостей камер в смартфонах на предмет використання їх в офтальмології.

Якщо він доведе, що зображення гарної якості, технологію можна буде використовувати в сільській місцевості, де немає можливості проводити стандартну діагностику.

А доктор Колін Томпсон вивчає iPhone саме в якості апарату, який надає окулісту чіткі фотографії. До речі, на смартфонах також є додаток, що заміняє звичайну таблицю для перевірки зору (точність у межах одного рядка).

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!