Київ

Сніг в Києві прибирають майже 300 одиниць техніки

642 0
Роботи тривають у всіх районах столиці
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Місто від снігу очищають 294 одиниці спецтехніки та 53 бригади комунальників. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

«На цю годину місто від снігу очищають 294 одиниці спецтехніки. Роботи тривають у всіх районах столиці. Також комунальники розчищають та обробляють тротуари, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, сходові марші, зупинки громадського транспорту, які обслуговує підприємство «Київавтодор». До роботи задіяні 53 бригади з ручного прибирання в кількості 392 працівники. Пішохідні зони дорожники очищають за допомогою спеціальної малогабаритної техніки з снігоочисним обладнанням – тракторів Lovol, мінінавантажувачів JCB, машини Bucher», – зазначив Кличко.

Мер столиці нагадав, що ефективне очищення вулично-дорожньої мережі залежить і від водіїв. Віталій Кличко закликав надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби та не паркувати автівки на узбіччях доріг.

Нагадаємо, у «Київавтодорі» запевнили, що дорожня техніка готова виїжджати на превентивну обробку вулиць. Загалом комунальники підготували 533 одиниці спеціальної техніки. Для обробки покриттів заготовлено 17,3 тис. тонн солі та 54,5 тис. тонн піску.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

ТЕГИ: сніг, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!