Сьогодні – місячне затемнення. Як себе підготувати до природнього явища?

2423 0
Місячне затемнення 23 березня - напівтіньове, а помилуватися ним зможуть жителі Америки, Азії, Австралії тощо. Триватиме воно майже шість годин. Як пережити місячне затемнення без шкоди для здоров’я читайте в матеріалі.
фото: te.20minut.ua, wlpress.net, uk.wikipedia.org

фото: te.20minut.ua, wlpress.net, uk.wikipedia.org

Вплив небесних світил на життєдіяльність людей ніколи не можна списувати з рахунків. Приміром, під час Повні збільшується кількість вбивств, самогубств, грабежів тощо. Найнебезпечніший період - три дні до затемнення і три дні після. Але разом із небезпекою затемнення вони несуть і можливість змін вашого майбутнього на краще, адже під час важливих астрономічних подій завіса між видимим світом і світом небесним стає тоншою і шанси на те, що ваші бажання будуть почуті збільшуються.
Затемнення можна порівняти з енергетичною мітлою. В ідеалі після внутрішніх переживань і темних думок після зустрічі Місяця і Сонця ви маєте очиститися і змінитися на краще.

Люди не люблять змін, тому в період затемнення нас так "штормить". Аби уникнути ситуацій під час затемнення, про які ви потім сильно пошкодуєте, скористайтеся порадами нижче.

1. Під час затемення плануйте ваші майбутні успіхи, процвітання та багатство. Думайте про позитив і відганяйте від себе негатив, який накопичився всередині вас під час коридору затемнень і от-от вихлюпнеться назовні.

2. Люди люблять спостерігати за затемненнями, але із енергетичної точки зору таке спостереження, - швидше зі знаком мінус, ніж плюс. Намагайтеся не виходити з дому в період затемнення.

3. Обмежте спілкування із неприємними вам людьми, щоб уникнути конфліктів. Не беріть гроші у борг і не давайте їх. Також не робіть дорогих покупок, бо після затемнення може виявитися, що ці речі зовсім не потрібні.

4. Це хороший час для медитацій та духовних практик. Якщо ви не є прихильником якоїсь доктрини чи не практикуєте, то можете просто відпочити. У цей період спробуйте обдумати свої проблеми, шляхи їх вирішення та покроково уявіть майбутнє. Чим більш "об'ємними" будуть ваші фантазії, тим більші шанси на те, що вони втіляться в життя.

5. Не пересаджуйте і не обрізайте рослини. Якщо у вас є діти, то допоможіть їм справитися із страхами та переживаннями, які теж нахлинуть на них.

Гарного вам місячного затемнення і бережіть себе!

Джерело: tsn.ua
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!