Завтра – останній день голосування за проєкти громадського бюджету

1318 0
Цього року на проєкти, які переможуть, місто передбачило 75 млн гривень.
Фото: Pexels

Фото: Pexels

1 листопада у Львові стартувало голосування за проєкти Громадського бюджету міста. Цього року на проєкти, які переможуть, місто передбачило 75 млн гривень. Завтра – останній день, коли можна підтримати якийсь із проєктів. 

Львів'ян закликають голосувати за допомогою Bank ID на сайті з використанням електронного цифрового підпису або за допомогою терміналів ПриватБанку. Через ЦНАП за попереднім записом зможуть проголосувати лише ті категорії громадян, які мають право голосу згідно з положенням, але не прописані на території Львівської громади. Наприклад, володіють нерухомістю чи працюють у Львівській громаді.

Додамо, минулого року он-лайн проголосувало 90% мешканців і лише близько 10% – скористались послугами ЦНАП. Так, у міськраді сподіваються, що це обмеження не суттєво вплине на проведення конкурсу.

Читайте також: Замість хащів ботанічний сад. Як львів'янин перетворив сквер на квітучий сад

Нагадаємо, що щодавати та голосувати, як і минулого року, за проекти Громадського бюджету Львова можуть не лише львів'яни, а й мешканці сусідніх міст та сіл, що увійшли до складу Львівської ОТГ. Як перемогти в конкурсі проєктів на громадський бюджет –Львова читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!