Сьогодні Львівщина попрощалася з п'ятьма захисниками, які загинули на війні

5169 0
Воїни віддали своє життя за Україну через російську агресію.
Фото умовне: Роман Балук

Фото умовне: Роман Балук

Сьогодні, 27 липня, на Львівщині попрощалися з п'ятьма захисниками: Романом Ляховольським, Михайлом Шийкою, Андрієм Семчуком, Тарасом Берещаком та Максимом Шульгою. Про це повідомила Львівська ОВА. 

Що відомо про Героїв

Роман Ляховольський. Житель села Діброва, Стрийської громади. Стрілець, солдат Стрийської ТрО Збройних Сил України. З перших днів повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Загинув від осколкового поранення під час бойового завдання на Луганщині.

Михайло Шийка. Житель міста Великі Мости. Службу проходив в частині А2573. Загинув 22 липня у боях проти російського ворога біля населеного пункту Водяне Харківської області. У воїна залишились батьки, дружина ти діти.

Андрій Семчук. Житель міста Червонограда. Службу проходив в військовій частині 9938 Державної прикордонної служби України. Загинув 22 липня у боях проти російських окупантів.

Тарас Берещак. Житель села Вороців, Івано-Франківської громади. Військовослужбовець, старший стрілець. Загинув 22 липня у боях з російськими окупантами. У воїна залишились батьки, бабуся та сестра.

Максим Шульга. Львівʼянин. У 2001-2002 роках проходив службу у лавах тогочасних внутрішніх військ МВС України, був командиром інженерно-технічного взводу окремої інженерно-саперної роти. У перший день повномасштабного вторгнення рф добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіальної обʼєднання Національної гвардії України. У воїна залишилися мама, дружина, двоє дітей, сестра та брат. 

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!