Сьогодні на Львівщині попрощаються з п'ятьма Героями. Ким вони були

17636 0
Герої загинули за незалежність України.
Фото: твоє місто

Фото: твоє місто

У суботу, 21 жовтня, на Львівщині попрощаються з п’ятьма загиблими захисниками. Про це повідомили на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Денис Гарбаж

Житель селища Розділ, Новороздільської громади. Від початку повномасштабного вторгнення став на захист країни у лавах ЗСУ. Служив старшим оператором телефоністом другого взводу зв’язку. Загинув 14 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу міста Мар’їнка Донецької області.

 

Тарас Коляда

Житель міста Радехів. Призваний на службу 30 червня 2023 року. Стрілець - помічник гранатометника 1 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону, солдат ВЧ А1008. Загинув 13 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання в районі н.п. Першотравневе Харківської області.

Петро Рудовський

Житель села Двірці, Великомостівської громади. Навідник 2 єгерського відділення, 3 єгерського взводу, 3 єгерської роти 1 єгерського батальйону. Загинув 15 жовтня під час виконання бойового завдання.

Володимир Сільчак

Житель міста Самбір. Старший сержант. Загинув 15 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання.

Олексій Львов

Житель смт. Новий Яричів. Воїн служив телефоністом відділення центру телекомунікацій інформаційно-телекомунікаційного вузла в/ч А1451. загинув 14 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання у н.п. Кринки Херсонської області. У воїна залишилася дружина та троє діток.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!