У львівському аеропорту зустріли мільйонного пасажира. Фото

2835 0
Цьогоріч летовище планує обслужити 1,7 млн пасажирів.
фото аеропорту "Львів"

фото аеропорту "Львів"

Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» сьогодні, 26 серпня, зустрів мільйону пасажирку – львів’янку Анну Дронь. Про це йдеться в повідомленні на Facebook летовища.

Жінка прибула рейсом Берлін-Львів WZZ 6770 авіакомпанії Wizz Air о 10:05. Радісну звістку Анни Дронь повідомили працівники летовища, які в пам’ять про подію, і подарували їй сувенірну продукцію аеропорту та ваучер у бізнес-зал міжнародних і внутрішніх рейсів.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Нагадаємо, що у 2017 році мільйонний пасажир аеропорту прибув лише 1 грудня. Тоді ним стала Вікторія Ревуцька з Ковеля, яка відправлялася рейсом Львів-Бориспіль авіакомпанії МАУ. Цього ж року, за словами генерального директора аеропорту «Львів» Тетяни Романовської, летовище планує обслужити 1,7 млн пасажирів, а у наступному – вийти на показник у 2 млн пасажирів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!