У львівському аеропорту привітали мільйонного пасажира. Фото

3175 0
Вікторії Ревуцькій з Ковеля подарували монету короля Данила Галицького, книгу про Львів та візит до бізнес-залу.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Сьогодні, 1 грудня, зі Львова до Борисполя рейсом від МАУ відлетів мільйонний пасажир – Вікторія Ревуцька з Ковеля, інформує прес-служба міської ради.

Мільйонну пасажирку привітали мер Львові Андрій Садовий та директорка аеропорту Тетяна Романовська. У подарунок Вікторія Ревуцька отримала пам’ятну монету короля Данила Галицького, книгу про Львів та візит у бізнес-зал.

«Останній раз ми мали мільйон пасажирів у 1991 році. Потім, на превеликий жаль, пішов занепад авіації. І коли ми збудували новий, великий термінал, то ми мали очікування, що ми достатньо швидко вийдемо на позицію мільйон в рік пасажирів і її перевищимо», – сказав міський голова.

«Сподіваємося, що кількість пасажирів в аеропорту надалі буде збільшуватися, і скоро ми матимемо другий мільйон», – додала Тетяна Романовська.

Нагадаємо, що зі Львова запустять рейси до Лондона, Катовіце, Гданська та Дортмунда.

Фото зі сторінки Наталії Бунди у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!