У Львові попрощаються із депутатом міськради Юрієм Ломагою

1790 0
Він помер у п'ятницю, 27 жовтня.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 30 жовтня, відбудеться прощання із депутатом Львівської міської ради Юрієм Ломагою. Він помер у п'ятницю, 27 жовтня. Про це повідомили на сторінці Юрія Ломаги.

Чин парастасу відбувся вчора, 29 жовтня, о 19:30 год у родинному помешканні Юрія Ломаги. Прощання із депутатом відбудеться сьогодні, 30 жовтня, об 11:00 год в родинному помешканні, а похорон розпочнеться о 12:30 год у храмі Святого Йосафата, що на вулиці Замарстинівській, 134А. Юрія Ломагу поховають  у родинному гробівці на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, що як стало  відомо Tvoemisto.tv, Юрій Ломага прийшов на бюджетну комісію у Львівську міську раду. Йому стало погано. На місце викликали швидку допомогу та надавали необхідну допомогу. Карета швидкої допомоги доправила його до лікарні, та попри усі реанімаційні заходи, депутат помер.

Для довідки

Юрій Ломага народився 7 лютого 1976 року. Навчався в Львівському національному університеті ім. І.Франка. Здобув кваліфікацію – юрист. Також навчався в Національному університеті «Одеська юридична академія» здобув кваліфікацію – ступінь вищої освіти магістр спеціальність «Право».

Працював адвокатом, а також юристом бізнесмена-забудовника Григорія Козловського. Разом з Олексієм Різником був співвласником фірми ТОВ «Львів-Енергія», яка знесла історичний павільйон у Стрийському парку, а на його місці почала зведення ресторану.

Зазначимо, Юрій Ломага на місцевих виборах 2020 року обраний депутатом Львівської міської ради від партії «Європейська Солідарність». 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!