Сьогодні у Львові розпочинаються Дні європейської спадщини. Програма

2408 0
Протягом трьох днів львів'яни можуть відвідати низку цікавих лекцій та дискусій про дозвілля мешканців Львова у доінтернетні часи.
фото надані Іриною Котлобулатовою

фото надані Іриною Котлобулатовою

Сьогодні, 6 вересня, у Львові стартують Дні європейської спадщини, темою яких стало «Мистецтво і розваги львів'ян у часи #безінтернету». 

Читайте також: Тоді всього було більше, ніж зараз. Як львів’яни відпочивали сто років тому

На подіях фестивалю говоритимуть, як і де проводила свій вільний час львівська публіка, який відпочинок був улюбленим в різні епохи і чи змінилися звички та вподобання містян.

Усі заходи в межах Днів європейської спадщини є безкоштовними і базуються на ініціативі людей, яким не байдужа історія міста.

Завершаться Дні європейської спадщини у неділю, 8 вересня, ввечері. Детальний опис програми за посиланням.

П’ятниця, 6 вересня

Субота, 7 вересня

Неділя, 8 вересня

Довідка

1991 року Рада Європи започаткувала European heritage days. Відтоді кожного вересня у країнах, які приєдналися до Європейської культурної конвенції, маловідомі закриті споруди відкривають свої двері для відвідувачів, щоб привідкрити таємниці, приховані за їхніми фасадами. Дні покликані привернути увагу до культурної спадщини та її ролі у розвитку сучасного суспільства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!