В Україні офіційно ліквідували УАПЦ

1969 0
У зв'язку з ліквідацією УАПЦ усі довіреності, видані на її ім'я до 29 липня, відкликали.
фото: www.radiosvoboda.org

фото: www.radiosvoboda.org

Українська Автокефальна Православна Церква офіційно припинила існування. Про це повідомляє «Лівий берег» з посиланням на парламентську газету «Голос України».

29 липня 2019 року в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань внесли запис про припинення релігійної організації «Патріархія Української Автокефальної Православної Церкви», оскільки її реорганізували та приєднали до релігійної організації «Київська митрополія Української Православної Церкви». Строк заявлення вимог кредиторами – до 3 жовтня цього року.

Читайте також: До Львова на святкування відродження УАПЦ приїде Митрополит Епіфаній

Додамо, що у зв'язку з ліквідацією УАПЦ усі довіреності, видані на її ім'я до 29 липня, відкликали. Нагадаємо, 15 грудня в Києві відбувся Об'єднавчий Собор, на якому обрали предстоятеля Української помісної автокефальної православної церкви. Ним став 39-річний митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній. 6 січня Православна церква України отримала Томос. 


ТЕГИ: УАПЦ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!