В Україні стартує пробне ЗНО

943 0
В Києві, Чернігівській та Миколаївській областях пробне ЗНО перенесли на 24 квітня.
фото: racorn/Depositphotos

фото: racorn/Depositphotos

Сьогодні, 10 квітня, у більшості областей України відбудеться пробне ЗНО. Кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест з одного навчального предмета з переліку: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови. Про це інформують у пресслужбі Міносвіти.

Тестування розпочнеться об 11:00, а до пунктів тестування необхідно з’явитися до 10:50.

Що потрібно мати з собою?

При вході в пункт пробного зовнішнього незалежного оцінювання учасник повинен показати: паспорт або свідоцтво про народження, а також запрошення-перепустку. Достатньо буде продемонструвати їх за допомогою смартфона, приміром,  скориставшись застосунком «Дія».

Окрім цього, необхідно мати із собою дві ручки та медичні маски.

Читайте також: Хто та як складатиме обов’язкове ЗНО з математики у 2021 році. Роз’яснення

Перепустка-запрошення розташована на інформаційних сторінках учасників пробного ЗНО. Для цього необхідно увійти в особистий кабінет за логіном та паролем. У разі втрати – звернутися до Центру.

Чи повернуть гроші, якщо учасник не з'явився на пробне ЗНО?

У разі неучасті учасника у пробному тестуванні – кошти не повертатимуть, однак він/вона має право отримати примірник тестового зошита упродовж трьох днів. Для цього потрібно звернутися у пункт тестування, який вказаний у запрошенні-перепустці.

Коли будуть результати?

Результати пробного тестування з’являться 16 квітня. 11-14 квітня на інформаційних сторінках учасників розмістять усі зошити пробного тестування, завдання з яких можна розв’язати самостійно.

Читайте також: Львівський ліцей учетверте став лідером в Україні за результатами ЗНО. Рейтинг шкіл Львова

Додамо, що для окремих учасників пробного ЗНО-2021 створили спеціальні умови. Зокрема, надали можливість виконати роботу в аудиторії на першому поверсі, використовувати слуховий апарат тощо.

Нагадаємо, що основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії. Детальніше читайте за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!