Сьогодні вранці по Україні з території білорусі запустили понад 20 ракет

3215 0
Запуск ракет зафіксували з 5.20 до 6.30 год ранку.
Фото: Слово і Діло

Фото: Слово і Діло

Російські війська вранці 28 липня здійснили масований ракетний удар по північних областях України, з території Білорусі було випущено понад 20 ракет. Про це повідомляє Оперативне командування «Північ».

Зокрема, запуск понад 20 ракет з території білорусі зафіксували з 5.20 до 6.30 год.

Читайте також: Німеччина схвалила продаж Україні 100 самохідних гаубиць

За інформацією Telegram-каналу Беларускі Гаюн, з 5:23 по 6:29 год. з аеродрому Зябровка близько Гомеля в бік України запустили близько 25 ракет.

Загалом сьогодні вранці, 28 липня, росіяни завдали ракетних ударів по Київщині, Чернігівщині, Донеччині, Харкову і Харківській області та Миколаєву.

У четвер зранку на Київщині ворог наніс ракетний удар по одній із громад Вишгородського району. Обстріляли об’єкт інфраструктури. Попередньо жертв немає. На місці ще працюють екстрені служби. За ранок було три повітряних тривоги.

Ракетний обстріл вранці був по Чернігівщині. «Прильоти» переважно у лісовий масив поблизу селища Гончарівське. Інформація про жертви та руйнування уточнюється.

Читайте також: Чому на Львівщині тричі лунала сирена та скільки людей перетнули кордон. Головне за добу

Уночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Харківщині, зокрема, по Немишлянському, Київському районах Харкова. Пошкоджені промислові об'єкти, приватний будинок, сталися пожежі. Попередньо – постраждалих немає.

У четвер зранку ворог інтенсивно обстріляв м. Чугуїв. Пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди. Було влучання снаряду у багатоквартирний житловий будинок, сталася пожежа. Постраждалих, за попередньою інформацією, немає. На місці працюють профільні служби.

Протягом минулої доби ворог вів обстріли Харківського, Богодухівського та Первомайського районів області.

Нагадаємо, що на Львівщині сьогодні вранці також кілька разів лунала сирена, в одному з випадків була загроза повітряно-ракетного удару з білорусі. Небезпеки не справдились.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!