Київ

«Солідарні з Україною!». У київському Головпоштамті відкрилася філателістична виставка

654 0
На ній представлені 15 поштових марок з 15 країн світу.

Дипломати та представники 15 пошт світу представили поштові марки, присвячені Україні. Маленькі шедеври філателії — не просто символічні малюнки на папері, а щирі вияви підтримки та солідарності, зазначили в "Укрпошті".
 
"Ця виставка — засвідчення того, як мистецтво стає знаряддям налагодження ближчої співпраці та міжнародної дружби. А експонати в ній — своєрідна зброя, яка сягає сердець у найвіддаленіших точках на карті", - йдеться в релізі компанії.
 
Виставка триватиме протягом місяця, і за цей час Укрпошта розповідатиме приголомшливі деталі допомоги від кожної з представлених країн.
 
В експозиції представлені поштові марки з Латвії, Естонії, Польщі, Австрії, Хорватії, Молдови, Чехії, Люксембургу, Іспанії, Литви, Франції, Канади, Словаччини, Португалії та Італії.
 
 
Фото: Укрпошта
ТЕГИ: Укрпошта

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!