Сонце ховатиметься за хмари. Якою буде погода у Львові на вихідних

988 0
Дощі прогнозують із вівторка.
Photo by Jakob Owens on Unsplash

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Сьогодні, 10 жовтня, на Львівщині буде хмарно з проясненнями, без опадів. У першій половині дня очікується туман. Температура вдень сятатиме 14 – 19 градусів тепла. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Завтра, 11 жовтня, на території області також буде хмарно, інколи з'являтиметься сонце. Вранці та вдень синоптики прогнозують невеликий дощ. Температура триматиметься на рівні 12 – 17 градусів тепла.

У понеділок, 12 жовтня, температура майже не зміниться, можливий невеликий дощ. 13 – 14 жовтня в області також хмарно, передають дощі. Температура опуститься до позначки 6 – 11°.

15 – 16 жовтня буде імовірно без опадів (12 – 17° тепла), а наприкінці наступного тижня,17 – 19 жовтня, також можливі невеликі дощі, термометри показуватимуть 10 – 15° тепла. 

Куди можна у Львові піти на цих вихідних, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!