Спортсмен зі Львівщини став призером Кубку світу з самбо

481 0
Він виборов бронзову медаль серед чоловіків у ваговій категорії до 98 кг.
фото: лода

фото: лода

З 3 по 6 квітня у Єревані, Республіка Вірменія, відбувся Кубок світу з боротьби самбо серед чоловіків та жінок, де взяла участь національна збірна команда України. Українські спортсмени завоювали 22 нагороди: 7 золотих, 4 срібних і 11 бронзових медалей. Про це повідомили у ЛОДА. 

У складі збірної України виступав і представник Львівщини Назар Шипка. У напруженій боротьбі він виборов бронзову медаль серед чоловіків у ваговій категорії до 98 кг.

Читайте також: Львів'янин став переможцем на етапі Кубка світу з парабіатлону

«Назар Шипка – 22-річний майстер спорту України, вихованець КДЮСШ імені Юрія Кутенка, курсант Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Тренують спортсмена Роман та Павло Шміли», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Нагадаємо, львівська спортсменка Оксана Заліско виборола перемогу на Кубку світу з лижних гонок серед ветеранів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!