Львівська спортсменка виборола перемогу на Кубку світу з лижних гонок серед ветеранів

562 0
Це вперше жіноча ветеранська команда отримала призове місце Кубка світу.
Оксана Заліско/ управління молоді та спорту ЛОВА

Оксана Заліско/ управління молоді та спорту ЛОВА

Львівська спортсменка Оксана Заліско виборола перемогу на Кубку світу з лижних гонок серед ветеранів. Про це повідомляє управління молоді та спорту ЛОВА.

Змагання відбулися 9-16 лютого у Вуокатті, що у Фінляндії. За медалі боролися 525 учасників з 25 країн світу, серед яких була й представниця зі Львівщини. Оксана Заліско разом з командою посіла третє місце в естафеті 4х5 км.

Це вперше жіноча ветеранська команда отримала призове місце Кубка світу. Оксана Заліско у цій дисципліні виступала з Тетяною Рагозіною (Кременчук), Тетяною Білоус (Суми) та Оленою Василенко (Бровари). Ще одну бронзову медаль спортсменка виборола в індивідуальних змаганнях класичним стилем на дистанції 20 км.

Читайте також: Львів’янин здобув «золото» на етапі Кубка світу з лижного спорту

Нагадаємо, що у Західному реабілітаційно-спортивному центрі завершився чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з порушеннями слуху. На цих змаганнях спортсмен Ярослав Гульоватий виборов срібну нагороду у спринті. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!