Спортсмени зі Львівщини вибороли титул чемпіонів Європи з кіокушинкай карате

3079 0
Львів’янам вдалося здобути золото і бронзу.
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

На чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате, який проходить у Грузії, львівські спортсмени вибороли бронзу та золото. Про це інформують в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

«У Грузії триває чемпіонат Європи з кіокушинкай карате. За медалі тут змагається 25 представників України. У складі національної збірної змагаються за нагороди і львів’яни», – пишуть в управлінні. 

У командному ката вихованці львівської школи кіокушинкай карате у складі Ярини Король, Олега Короля та Андрія Коваля вибороли золото. 

Крім того, бронзу серед чоловіків виборов Олег Король. У боротьбі за вихід до фіналу він поступився поляку Конраду Козубовському, який і став чемпіоном Європи. 

Минулого року чемпіонкою Європи стала Ярина Король. Президентом національної федерації кіокушинкай карате цьогоріч обрали батька й тренера Олега та Ярина Олександра Короля.

Читайте також: 10-річна тенісистка з Львівщини перемогла на престижному світовому турнірі

Нагадаємо, що на Кубку світу з кульової стрільби 24 червня львів’янка Юлія Коростильова здобула першу в кар’єрі медаль у складі збірної України. 

Львів’янка стала третьою в особистому заліку у всправі ПП-3 (стрільба з пневматичного пістолета на 10 м). Ця вправа, до слова, входить в олімпійську програму.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!