Спортсмени Львівщини стали призерами чемпіонату Європи з боксу

682 0
Чемпіонат Європи з боксу серед молоді завершився у хорватському місті Пореч.
фото: Управління молоді та спорту

фото: Управління молоді та спорту

Ольга Пилипчук виступала у ваговій категорії 75 кг. У півфіналі боксерка перемогла представницю Туреччини, але у важкому двобої за «золото» поступилась суперниці з Румунії та стала срібною призеркою чемпіонату Європи з боксу серед молоді. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівщини. 

Олег Гічва також здобув «срібло» чемпіонату Європи. У фіналі вагової категорії 71 кг спортсмен зустрівся з представником Великої Британії, але в цьому бою поступився. Олег Гічва представляє СДЮСШОР №2. 

А також, вихованка СДЮСШОР №2 Соломія Линів виборола бронзову медаль у ваговій категорії 48 кг. Тренується Соломія під керівництвом Ігоря Нинича та Олексія Бариляка.

Читайте також: Спортсмен зі Львівщини став призером Кубку світу з самбо

«Україна посіла перше загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді 2024 року. Наші спортсмени вибороли 22 медалі, з яких 8 «золотих», 8 «срібних» та 6 «бронзових»», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім'як.

Нагадаємо, з 5 по 6 квітня в універсальному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ відбувся всеукраїнський турнір з боротьби самбо. У змаганнях взяли участь близько 160 юних борців з 11 областей України, які змагалися у 20 вагових категоріях. Представники команди Львівської області здобули перше загальне командне місце. 

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!