Спортсмени зі Львівщини вибороли 4 медалі на чемпіонаті України з дзюдо

575 0
Чемпіонат серед молоді до 23 років проходив в Києві.
фото: управління молоді та спорту

фото: управління молоді та спорту

Дзюдоїсти Львівщини вибороли 4 медалі на молодіжному чемпіонаті України. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

Минулого тижня у Києві завершився чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років. За нагороди у столиці змагались 287 учасників з 21 областей України. Високий результат на змаганнях показала команда Львівщини, яку представляли 23 спортсмени.

Нагородили вибороли:

  • 18-річний Андрій Камінський став третім у ваговій категорії до 60 кг. Його тренує Владислав Дребот.
  • 20-річний Богдан Цисар став бронзовим призером у ваговій категорії до 81 кг. Його наставники — Федір Загура та Андрій Надопта.
  • 20-річний Євгеній Рибалов став бронзовим призер у ваговій категорії до 90 кг. Його тренує Араз Туваков.
  • 20-річний Нікіта Берегульський став бронзовим призером у ваговій категорії до 100 кг. Його тренують Олег Шестопалов, Федір Загура та Андрій Надопта.

 

Читайте також: Львів'янка виборола бронзову нагороду на прем'єр-лізі з карате

За результатами змагань буде сформована збірна команда України для участі у чемпіонаті Європи серед молоді до 23 років, які відбудуться у листопаді у Франції.

Зокрема, вже цього місяця Львівщина буде приймати чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років. За результатами цих змагань буде сформована збірна команда України для участі у чемпіонаті Європи серед кадетів до 18 років.

Нагадаємо, у Львові урочисто зустріли учасників Ігор Нескорених, які повернулися з німецького міста Дюссельдорф. Україну у Німеччині представляли 25 учасників, які здобули на змаганнях 34 медалі – 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових. Ветерани продемонстрували найкращий результат за всю історію виступів. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!