Справу депутата від УКРОПу, якого підозрюють у збуті наркотиків, передали до суду

1896 0
Всім учасникам повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи – тримання під вартою з правом внесення застави, загальна сума якої понад 266 мільйонів гривень.
Фото: УКРОП

Фото: УКРОП

Поліція завершила розслідування і передала до суду справу двох підозрюваних у наркоторгівлі, одним із яких є чинним депутатом Лопатинської ОТГ на Львівщині 24-річний Сергій Феденишин. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Правоохоронці кажуть, що для належного контролю та діяльності злочинної організації була чітка ієрархія та розподіл ролей: контроль за функціонуванням лабораторій, їх охорона, «хіміки», «фінансисти», обслуговування інтернет-магазину, доставка продукції до складів зберігання, «кур’єри», «закладчики» тощо.  Лише через інтернет-магазин продали наркотичних засобів та психотропних речовин майже на 21 мільйон гривень.  

26 листопада торік провели майже 100 обшуків на території шести областей, у ході яких вилучили понад 46 кг наркотичних засобів і психотропних речовин, а також 170 літрів прекурсорів вартістю 25 мільйонів гривень. Окрім цього, вилучили 24 тисячі доларів США, 1100 євро та 38,6 тисяч гривень, більше двох десятків банківських карток і мобільних телефонів, зброю та набої різного калібру, боєприпаси, «чорнові» записи з даними про «рух» наркотиків, дилерів, «клієнтуру» та боржників, а також 6 автомобілів преміум-класу.  

Торгували наркотиками через інтернет-магазин. Щодня розповсюджували по 200 «закладок».

Всім учасникам повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи – тримання під вартою з правом внесення застави, загальна сума якої понад 266  мільйонів гривень. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!