Справу про зґвалтування 12-річного хлопчика у Львові передали до суду

1474 0
18-річному ґвалтівникові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Фото: ілюстративне/Kat J on Unsplash

Фото: ілюстративне/Kat J on Unsplash

Слідчі Залізничного відділу поліції завершили досудове розслідування за фактом зґвалтування 12-річного хлопчика та скерували обвинувальний акт на розгляд суду. За скоєне 18-річному мешканцю Львова загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

Нагадаємо, 18 червня до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син.

Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що невідомий чоловік зґвалтував його. Правоохоронці встановили та затримали зловмисника, причетного до скоєння злочину, 18-річного мешканця Львова. Його взяли під варту без визначення застави. Експерти встановили, що своїми діями зловмисник спричинив хлопчику тілесні ушкодження легкого ступеня важкості, а також психологічну травму.

Детальніше про те, як на Львівщині розслідують справи про зґвалтування неповнолітніх, читайте у матеріалі.

 

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!