Київ

Стало відомо, коли відкриють з'їзди з Дарницького мосту в Києві

1505 0
Нові з'їзди забезпечать зручне та швидке сполучення між різними частинами міста та зменшить транспортні затори, особливо в часи пік.

У Києві завершується будівництво розв'язки на Дарницькому мосту. Повноцінний рух на з'їздах відкриють 5 липня. Водії зможуть поїхати по з’їзду в сторону мосту Патона або в напрямку Південного мосту.
 
На з’їздах З Дарницького мосту до Осокорків та мосту Патона встановлено трьохвильове мостове та дорожнє огородження. Застосовані типи огородження пройшли натурні випробування на міцність на спеціальному полігоні, запевняє підрядник - група компаній "Автострада". 
 
"Нам довелося призупинити роботи на три місяці. Відновили будівництво з’їздів у травні 2022 року. Робота давалася досить складно. У замовника не було грошей на виконання робіт. Від травня 2022 року ми виконуємо всі роботи за власний рахунок. Наші фахівці працювали на об’єкті цілодобово. 5 липня по з’їздах з Дарницького мосту вже буде відкрито рух транспорту", - розповів Максим Шкіль, засновник групи компаній "Автострада".
 
Як розповів інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин, який від початку будівництва у 2021 році з'їздів слідкував за ходом робіт, сьогодні-завтра відбуваються останні штрихи: докладання асфальту та фарбування відбійників, перильних огорож.
 
 
 
 
 
Нагадаємо, будівництво з'їздів з Дарницького мосту розпочалося наприкінці 2021 року, проте через війну роботи було зупинено на три місяці. Відновлення будівництва з'їздів розпочалося у травні 2022 року.
 
Побудовані з'їзди з мосту стануть особливо актуальними для киян, оскільки сусідні мости через Дніпро (Південним рух обмежений та Патона) залишилися значно перевантаженими.
 
Окрім цього, розв'язка відкриє з'їзд на Дніпровську набережну, що дасть можливість зручного сполучення правого берега та житлового масиву ПОХ (Позняки-Осокорки-Харківський).
 
Готовий міст стане важливим елементом транспортної інфраструктури Києва – забезпечить зручне та швидке сполучення між різними частинами міста та допоможе зменшити транспортні затори, особливо в часи пік.
Фото: Autostrada
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!