Стало відомо, скільки коштуватиме транспортна картка «ЛеоКарт»

14569 0
«ЛеоКарт» – пластикова картка, якою можна буде розрахуватись за проїзд у громадському транспорті Львова. Її можна буде придбати у кіосках, у Центрі обслуговування пасажирів, що на вулиці Горбачевського, 10, на вокзалах і в аеропорті.
Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

У Львові затвердили вартість пластикової транспортної картки «ЛеоКарт». Рішення прийняли сьогодні, 19 листопада, на засіданні виконавчого комітету.  

Вартість транспортної картки «ЛеоКарт», тобто носія електронного квитка для проїзду у громадському транспорті Львова, становитиме 60 гривень. Йдеться про персоналізовану пільгову і загальну, неперсоналізовану загальну.

Читайте також: Де у Львові можна оформити пільгові транспортні квитки

Безоплатно першу картку «ЛеоКарт» мають право отримати пільгові категорії населення у Львівській ОТГ. Для отримання пільгової картки потрібно звернутись у ЦНАП або у Центр обслуговування пасажирів, що на вулиці Горбачевського 10. Також можна подати запит для отримання транспортної картки через Особистий кабінет львів’янина на сайті Львівської міської ради.

Додамо, що «ЛеоКарт» – пластикова картка, якою можна буде розрахуватись за проїзд у громадському транспорті Львова. Її можна буде придбати у кіосках, у Центрі обслуговування пасажирів, що на вулиці Горбачевського, 10, на вокзалах і в аеропорті. Її потрібно буде «пов'язати» із кабінетом мешканця, адже саме туди потрібно буде зараховувати кошти. Це можна буде зробити з допомогою мобільної аплікації, її треба завантажити на свій смартфон. Також така опція з'явиться на сайті Львівавтодору.  

Читайте також: У Львові запрацював центр обслуговування пасажирів. Які послуги тут надають

Нагадаємо, нещодавно у Львові визначили, якою буде вартість проїзду у громадському транспорті з введенням електронного квитка, який має запрацювати 13 січня наступного року. Наразі проєкт винесли на громадське обговорення, яке триватиме з 10 до 25 листопада. Разовий електронний квиток квитка на одну поїздку з можливістю пересадки впродовж 40 хвилин коштуватиме 10 грн; Разова поїздка без можливості пересадки у разі придбання паперового квитка у водія – 15 грн; Якщо пасажир не зареєстрував проїзд, то заплатить штраф у контролера у розмірі 200 грн; Детальніше про запропоновану вартість абонементів читайте тут

Вікторія Савіцька

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!